ÎPS Teodosie, din nou cu soborul de preoți la secția de Poliție

Data actualizării: Data publicării:
160712_DNA_IPS_TEODOSIE_iesire_2_06_INQUAM_Octav_Ganea

După ce, săptămâna trecută, Arhiepiscopul Tomisului a dat cu subsemnatul la poliţie flancat de 30 de preoţi, astăzi, îl aşteaptă mascaţii de la Acţiuni Speciale. Măsura a fost luată de reprezentanţii IPJ Constanţa după ce mai mulţi enoriaşi din toată ţara au anunţat pe internet că vor veni la sediul poliției pentru a-l susţine pe înaltul prelat. De altfel, și în această dimineață, ÎPS Teodosie a venit înconjurat de un alai de preoți la poliție. 

Postarea în care se mobilizau enoriașii pentru a-l susține pe ÎPS Teodosie a fost ştearsă, dar poliţiştii au fost precauţi şi au vrut să evite eventuale conflicte între preoţii care au cerut destituirea din funcţie a lui IPS Tedosie şi credincioşii care îl apără.

Săptămâna trecută, IPS Teodosie a iscat un adevărat val de controverse după ce s-a dus să dea cu subsemnatul la IPJ cu 30 de preoţi pe post de bodyguarzi. Garda neagră de preoţi a fost necesară, potrivit Arhiepiscopiei, după ce Prea Înaltul ar fi fost „agresat verbal şi fizic".

ÎPS Teodosie trebuie să se prezinte la sediul Politiei Constanța, în fiecare săptămână pentru că este cercetat penal sub control judiciar într-un dosar de corupție. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri