Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, adus la DNA Bucureşti

Data publicării:
hertanu crop

 

Iulian Herţanu a fost adus la DNA Bucureşti pentru că la structura centrală există aparatura necesară pentru a fi făcută percheziţia informatică. Cumnatul premierului este adus la DNA Bucureşti pentru a doua zi, consecutiv, el fiind prezent şi miercuri în faţa anchetatorilor, menționează sursa citată.

Iulian Herţanu a fost arestat preventiv în 18 februarie, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă. În acelaşi dosar, au fost fost puşi sub control judiciar deputatul Sebastian Ghiță, deputatul PSD Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, directorul de producţie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum şi omul de afaceri Liviu Munteanu.

Potrivit anchetatorilor, Virgiliu Roman, Sebastian Ghiţă, Vlad şi Mircea Cosma au sprijinit grupul infracţional din care făcea parte Iulian Herţanu ca să acceseze şi să primească fonduri europene în cadrul contractului de extindere a reţelei de canalizare din oraşul Comarnic, proiect în valoare de aproape zece milioane de euro.

Citiți și
Mama premierului a fost audiată la DNA Ploieşti
Victor Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA, mi-a zis că se va spune că influenţez justiţia
Federaţia Republicilor Corupţiei”. Harta României prin ochii procurorilor DNA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri