Jaf cu şurubelniţa la Constanţa. Angajatele dormeau în casa de amanet

Data publicării:
jaf-6

Poliţiştii din Constanţa îi caută pe cei doi bărbaţi care au jefuit o casă de amanet din oraş. Oficial, există un cerc de suspecţi. Bărbaţii au plecat cu 100.000 de lei şi două kilograme de aur, după ce le-au trezit din somn pe cele două angajate ale casei de amanet, le-au ameninţat cu o şurubelniţă şi au lovit-o pe una dintre ele.

Indivizii au intrat în casa de amanet şi, pentru că nu au găsit pe nimeni la ghişeu, au încercat uşa camerei în care ar fi trebuit să fie cele două angajate. Ele spun că au fost ameninţate cu moartea şi că le-au dat hoţilor toţi banii şi aurul din casa de amanet. Apoi au apăsat butonul de panică, în timp ce hoţii fugeau cu prada.

La scurt timp după sosirea poliţiştilor, o ambulanţă i-a acordat primul ajutor uneia din angajate, care fusese lovită cu piciorul în urechea stângă şi îşi pierduse cunoştinţa. Medicii spun că femeia are un traumatism cranio-cerebral, dar nu este grav. Totuşi, a fost internată la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Constanţa pentru 24 de ore.

Vestea jafului s-a răspândit rapid, iar cei care şi-au amanetat valorile acolo au venit să afle dacă vor fi despăgubiţi.

Poliţiştii spun că hoţii au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale casei de amanet. De anchetă nu va scăpa nici patronul, pentru că nici banii, nici aurul nu erau în seif, iar legea prevede pază şi protecţie obligatorie pentru asemenea unităţi.

Casa de amanet este deţinută de un bărbat care a sunat anul trecut la 112 şi a anunţat că ar putea avea o bombă sub maşină. După ore de verificări, făcute inclusiv cu un robot specializat, pirotehniştii au stabilit că nu există nici un pericol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri