Judecarea Dosarului Transferurilor din fotbal, amânată pentru 14 octombrie

Data publicării:
condamnati dosarul transferurilor-2

ACTUALIZARE 12.20. Astăzi, la proces s-au prezentat Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Cristian Borcea, Mihai Stoica şi Gheorghe Popescu, dintre oamenii de fotbal acuzaţi lipsind Jean Pădureanu şiGheorghe Nețoiu.

Potrivit avocatului lui Neţoiu, acesta nu a putut fi prezent la instanţă deoarece a fost reţinut la Comisia de Agricultură a Camerei Deputaţilor.

Jean Pădureanu şi George Copos au depus o solicitare de acordare a unui nou termen, pentru că nu au putut fi reprezentaţi de apărători. În plus, George Copos şi Cristian Borcea nu au avut la ei acte de identitate.


Greii fotbalului au avut o vară liniştită, în urma hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a anulat pedepsele aspre primite în prima instanţă şi a trimis dosarul spre reanalizare.

Cei opt vin în fața magistraţilor pentru a răspunde acuzaţiilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Ei sunt acuzaţi de transferul ilegal a 12 fotbalişti români, efectuate de la cluburile Dinamo, Rapid, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi către cluburi din străinătate.

Aceste transferuri au fost făcute în perioada 1999-2005. Printre inculpaţi se numără Gheorghe Popescu, George Copos, Mihai Stoica şi Ioan si Victor Becali.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri