Klaus Iohannis: Românii nu mai tolerează corupția, minciuna şi compromisul

Data actualizării: Data publicării:
iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la bilanţul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pe anul 2016. La finalul întâlnirii, în cadrul căreia a susținut și un discurs, președintele a transmis, prin intermediul unei rețele de socializare, că „românii nu mai tolerează corupția, minciuna și compromisul” și că aceștia „au așteptări pe măsură de la instituțiile statului”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Românii nu mai tolerează corupția, minciuna şi compromisul. Dimpotrivă, oamenii au așteptări pe măsură de la instituțiile statului și își doresc ca viața publică să aibă în centrul ei respectarea legii și integritatea. Ireversibilitatea luptei anticorupţie nu este una garantată. Măsuri care slăbesc legislaţia în domeniul corupţiei şi ingerinţa politicului în actul de justiţie pot afecta radical traseul pe care s-a înscris România. Am subliniat aceste lucruri astăzi, la bilanţul DNA, și le-am transmis tuturor celor implicați în combaterea fenomenului corupţiei să rămână la fel de fermi”, a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri