L. Kovesi: Judecătorul Stan Mustaţă a tergiversat procesul lui Dan Voiculescu. Exista riscul să nu îl termine niciodată

Data publicării:
Laura Codruta Kovesi-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

„A fost un moment important în cursul dosarului faptul că un judecător suspectat de fapte de corupţie nu a mai participat la judecarea acestui dosar, el a tot tergiversat judecarea procesului şi a acceptat excepţiile etc. Deschiderea dosarului faţă de Stan Mustaţă nu a avut legătură cu modul în care judeca dosarul Voiculescu.

(VIDEO: Laura Codruţa Kovesi)

E adevărat că în cazul monitorizării care s-a făcut a rezultat că acest judecător s-a antepronunţat pe acest dosar şi spunea că vrea amânarea dosarului după decembrie 2014. Exista riscul ca acest judecător să nu-l termine niciodată”, a declarat Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu pentru Adevărul Live.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţineau în rechizitorul trimis instanţei de judecată cu privire la Stan Mustaţă, că acesta discuta des cu mulţi dintre complicii săi despre dosarul lui Dan Voiculescu. Anchetatorii spuneau că interceptările scot la iveală faptul că magistratul era dispus să-l ajute pe Dan Voiculescu cu o soluţie favorabilă în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri