Sari la conținut
News Alert

L. Orban: Dacă îl mai văd mult pe Tudorel Toader o să-mi pară rău după Iordache

Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia partidului, a declarat că dacă îl mai vede de multe ori pe actualul ministru al Justiţiei, Toader Toader, o să ajungă să-i pară rău după Florin Iordache, "cel cu altă întrebare". El a afirmat că Toader face parte "din acelaşi plan al zonei roşii”, care vrea să pună botniţă procurorilor.

tudorel toader govro

Ludovic Orban a spus, sâmbătă, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că "povestea” cu OUG13 n-a fost o întâmplare şi că PSD vrea să pună botniţă procurorilor.

"N-a fost o întâmplare ce s-a petrecut cu OUG13, se vede tentativa PSD de a pune botniţă procurorilor. Vedem acum că vor să modifice procedurile pentru numirea şefilor DNA şi DIICOT, precum şi a procurorului general, astfel ca totul să rămână în pixul ministrului Justiţiei. Dacă îl mai văd mult pe actualul ministru Tudorel Toader, o să-mi pară rău după Florin Iordache, cel cu altă întrebare”, a spus Ludovic Orban, citat de News.ro.

El l-a criticat pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că a declanşat evaluarea procurorului general şi a şefului DNA fără a avea măcar un raport de evaluare a activităţii celor doi.

"E acelaşi plan al zonei roşii, se vede clar asta”, a precizat Orban.

Liberalul Ludovic Orban a participat, sâmbătă, la o întâlnire cu membri din conducerea PNL, el afirmând că pînă la congresul din 17 iunie va vizita fiecare filială de câte două ori.