Andone: Nu-i las pe jucători la proteste! Să-şi facă meseria, nu să se ducă în stradă

Data actualizării: Data publicării:
andone digisport

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a afirmat că nu participă la protestele care au loc în faţa sediului Guvernului şi nu îi lasă nici pe jucători, fiind de părere că ei trebuie să-şi facă doar meseria de fotbalişti.

andone digisport

"Eu nu îi las la proteste. Serios nu-i las. Să-şi facă meseria, nu să se ducă în stradă. M-a întrebat şi pe mine cineva aseară dacă mă duc. Ce să fac acolo? Să contest ceva care e legal? Nu mă interesează politica, nu fac politică, eu fac doar politica sportului”, a declarat Andone, vineri, într-o conferinţă de presă.  

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, este sigur că la partida de sâmbătă, cu FC Viitorul, nu va fi nevoie ca jandarmeria să suplimenteze numărul celor prezenţi pentru a asigura ordinea pe stadion.

"Nu ştiu, probabil că vor fi aceleaşi efective de jandarmi ca la orice meci. Nu ne-au anunţat nimic deocamdată, probabil că înainte de meci, dar nu cred să fie vreo problemă. La noi la meci ar putea să nu vină niciun jandarm, pentru că nu va fi nicun fel de problemă împotriva Viitorului. Asta v-o garantez eu, că nu vor fi niciun fel de probleme”, a spus Dănciulescu.

Partida Dinamo-FC Viitorul, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri