Iordache, ironizat într-o reclamă de o companie aeriană

Data actualizării: Data publicării:
protest alta intrebare
Foto: Anna Lucretia Popoviciu

Insistența cu care ministrul Florin Iordache le-a spus jurnaliștilor „altă întrebare” în noaptea în care a anunțat adoptarea OUG 13/2017 a făcut ca aceste cuvinte să se viralizeze pe rețelele de socializare, să devină lozinci pentru protestatari și, mai recent, subiect de glumă pentru compania aeriană Ryanair. 

ryanair
Foto: Facebook/ Ryanair

Nu doar Ryanair a glumit pe seama ministrului ci și miile de protestatari care au ieșit la proteste în ultimele zile. Oamenii au avut cu ei pancarte în care îl ironizau pe ministrul Justiției.

Foto: Cristi Citre
Foto: Cristi Citre

De altfel, protestatarii marchează postările pe rețelele de socializare cu imagini de la demonstrațiile din țară cu hastagul #altaintrebare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De 24 de ori le-a spus ministrul Florin Iordache „altă întrebare” jurnaliștilor prezenți la conferința de presă în care a fost anunțată adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor Penale într-un interval de șase minute. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri