Mii de oameni au protestat în ţară, prin ploaie şi ninsoare

Data actualizării: Data publicării:
Cluj Napoca rezista 070217

Ninsoarea, ploaia şi frigul nu opresc manifestaţiile împotriva Guvernului. Oamenii au continuat să protesteze cu miile, în marile oraşe - s-au încălzit cu ceai fierbinte, dar şi cu hore.

Cluj Napoca rezista 070217

FOTO WhatsApp - Cluj-Napoca

Trei mii de oameni au ieşit pe străzile din Cluj-Napoca, cu tobe, steaguri şi vuvuzele. Chiar dacă majoritatea protestează pentru a opta seară la rând, nu şi-au pierdut energia.

„Jos PSD, m-am săturat de hoţia lor, nu i-am suportat niciodată, nu i-am votat niciodată, dar acum şi-au arătat adevărata faţă pentru toată lumea”, spune un tânăr.

Protest Iasi 2 070217

FOTO WhatsApp - Iaşi

Manifestanţii din Sibiu au încins o horă cât piaţa centrală de mare.

La Iaşi, nici măcar ninsoarea nu i-a descurajat pe cei o mie de protestatari.

„Locul României este alături de Uniunea Europeană, guvernul României trebuie să fie un guvern de oameni normali, nu de deţinuţi, de infractori”, spune un tânăr.

mars Constanta 070217

FOTO WhatsApp - Constanţa

În Baia Mare, frigul a fost înfruntat cu ceai fierbinte.

„Este din partea noastră, nu este plătit de nimeni, este plătit de noi, din buzunarele noastre, simpli cetăţeni. (Ce fel de ceai este?) Este un ceai anti-ciumă de data asta”.

Cinci sute de oameni au înfruntat ploaia care a căzut la Braşov, ca să fie siguri că mesajul lor va fi auzit.

Protestele au continuat, pentru a opta zi la rând, şi în Constanţa, Bacău, Galaţi, Craiova şi Timişoara. Oamenii spun că vor ieşi în stradă şi în zilele următoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri