Ministru: Reconcilierea are nevoie de un mediator, nu de un președinte partizan

Data publicării:
gabriel petrea -170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_20_INQUAM_Octav_Ganea

România trebuie să revină la normalitate, iar președintele Klaus Iohannis ar putea "să renunțe o zi la campania electorală și să îndemne la liniște", afirmă ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea.

gabriel petrea -170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_20_INQUAM_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM - Octav Ganea

"În momentul de față, România trebuie să revină la normalitate. Avem un program de guvernare bun, pentru care am primit votul românilor și care trebuie pus în aplicare. Cred că președintele României ar putea să renunțe o zi la campania electorală și să îndemne la liniște. Reconcilierea are nevoie de un mediator, nu de un președinte partizan", scrie ministrul Gabriel Petrea, sâmbătă seară, pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totodată, Petrea dă asigurări că dezbaterea publică va fi un element esențial al guvernării.

"Eu rămân în continuare adeptul dialogului și cred că acesta trebuie purtat în condițiile legii, constructiv, pentru o bună informare a tuturor. Vă asigur că dezbaterea publică va fi un element esențial al guvernării noastre", mai afirmă Gabriel Petrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri