Sari la conținut

Petiţie PSD "Susţinem Guvernul Grindeanu". G. Firea: Ne-am săturat de tehnocraţi

Petiţia online denumită "Susţinem Guvernul Grindeanu" şi iniţiată de PSD joi seară a strâns, până vineri, la ora transmiterii acestei ştiri, peste 10.800 de semnături. Unul dintre semnatari este primarul Capitalei, Gabriela Firea.

firea

Petiţia "Susţinem Guvernul Grindeanu" a fost iniţiată pe site-ul www.petitieonline.com joi seară, la câteva ore după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat acest demers într-o conferinţă de presă.

Liviu Dragnea spunea că social-democraţii prezenţi la şedinţa de joi a Comitetului Executiv Naţional şi-au exprimat dorinţa de a organiza manifestaţii de sprijin ale Guvernului, însă el nu va permite acest lucru, dar PSD va iniţia o campanie de strângere de semnături ”pentru ceea ce ar fi vrut să spună dacă ieşeau în stradă”.

"PSD a câştigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul şi litera Constituţiei. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc. Împreună, îndrăznim să credem în România! Susţinem Guvernul ales de români!", este textul petiţiei iniţiate de PSD.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, petiţia fusese semnată de peste 13.290 de oameni.

Unul dintre semnatarii petiţiei este primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. "Eu am semnat! Semnează şi tu dacă ţii la România, la Constituţie, la respectarea votului românilor din 11 decembrie, la o guvernare prin care oamenii să trăiască mai bine în ţara lor. Ne-am săturat de tehnocraţi şi de manipulările lor!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.