Protest la Palatul Cotroceni | Protestatari aduşi cu microbuzul

Data actualizării: Data publicării:
170207_COTROCENI_PROTEST_ZIUA_3_00_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

Aproximativ 2.000 de persoane protestează, în faţa Palatului Cotroceni faţă de preşedintele Klaus Iohannis. Oamenii scandează împotriva şefului statului şi a DNA. Mai mulţi manifestanţi au fost aduşi la protest cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj, transmite News.ro.

170207_COTROCENI_PROTEST_ZIUA_3_00_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Circulaţia în dreptul platoului oficial din faţa Palatului Cotroceni a fost oprită de poliţişti, artele Eroii Sanitari şi strada Gheorghe Marinescu fiind blocate. Manifestanţii strigă împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, cer demisia acestuia, dar au şi mesaje împotriva DNA.

O parte a manifestanţilor au fost aduşi la Palatul Cotroceni cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj, ei fiind surprinşi de jurnalişti atunci când au coborât din maşini şi s-au alăturat celorlalţi participanţi.

170207_COTROCENI_PROTEST_ZIUA_3_01_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Protestatarii scandează: „Iohannis, nu uita, România nu-i a ta”, „Mincinosule, renunţă la imunitate”, „Jos labele de pe votul meu”, „Iohannis, hoţul şi criminalul ţării”, „Ne este ruşine cu acest preşedinte”, „DNA, fără cucuvea” şi „Cuveaua Iohannis şi ai lui şi-au găsit beleaua”. Oamneii au şi pancarte scrise în limba germană, cu mesajul: „Iohannis, eşti o ruşine pentru ţară”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri