Licitaţii cu un singur participant. Cheia succesului şi aproape o regulă la Primăria Constanţa

Data publicării:
primaria constanta

O societate de pază şi protecţie a primit 25 de milioane de lei de la Primăria Constanţa în ultimii şase ani. Ultimele trei contracte semnate de Radu Mazăre sunt în valoare de 7 milioane de lei.

Unul din contracte se referă la paza bunurilor publice şi private aparţinând municipalităţii, al doilea la cele aflate în staţiunea Mamaia, iar al treilea la protecţia angajaţilor primăriei.

SC Conpress Holding SRL

Contract 1

Paza bunurilor aparţinând municipalităţii

Valoarea contractului - 2.029.068 RON

Contract 2

Paza bunurilor din Staţiunea Mamaia

Valoarea contractului - 4.519.265 RON

Contract 3

Paza angajaţilor primăriei

Valoarea contractului - 641.030 RON

Presa din Constanţa a scris de multe ori despre relaţiile de prietenie ale primarului Radu Mazăre cu administratorii acestei societăţi. Întâmplător sau nu, la licitaţiile organizate pentru servicii de pază nu s-au prezentat decât reprezentanţii acestei firme.

Şi societatea New Vision SRL este singurul ofertant la mai multe licitaţii organizate de Primăria Constanţa. Societatea a fost declarată câştigătoarea contractului de amenajare a secţiilor de votare pentru referendumul de demiterea din funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu. A câştigat 100 de mii de lei în câteva zile.

Chiar dacă Radu Mazăre se afişează de multe ori înconjurat de fete tinere, nu i-a uitat nici pe seniorii oraşului.

Din 1997 Primăria a început să construiască cluburi pentru pensionari, iar pentru confortul acestora primăria a plătit jumătate de milion de lei pentru aducerea mai multor aparate de cafea.

Şi în acest caz a fost vorba despre o singură ofertă, depusă de Prodigy Corporation SRL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri