Liviu Dragnea a luat primul mic dejun la penitenciarul Rahova. Care a fost meniul

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea ochi inchisi_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, luni după-amiază, într-o maşină a poliţiei. A petrecut prima sa noapte după gratii. Vor urma încă doi ani şi patru luni, cel puţin. Acesta este primul termen la care preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD poate cere eliberarea condiţionată, pentru bună purtare. Curtea Supremă l-a condamnat, definitiv, la 3 ani şi 6 luni. Ca orice condamnat din România, Liviu Dragnea este în carantină.

Puțin după ora 6, Liviu Dragnea a luat primul mic dejun în penitenciar. La masă, a avut ceai, biscuți, margarină, marmeladă și ou. Acesta va fi meniul zilnic din penitenciar, iar uneori oul va fi înlocuit cu o bucățică mică de brânză.

Liviu Dragnea nu a scăpat de percheziția corporală. El a fost amprentat și fotografiat, face parte astfel din baza națională de date a detinuților din România.

Liviu Dragnea va rămâne în carantina 21 de zile, o perioadă de observare a deținutului, la finalul căreia o comisie va stabili unde va fi închis fostul lider PSD.

La penitenciarul Rahova există un telefon fix în fiecare celulă, astfel că fostul șef PSD ar putea vorbi la telefon oricând dorește.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri