Liviu Dragnea: Discuția despre amnistie și grațiere începe să mă plictisească. Ceva trebuie făcut

Data actualizării: Data publicării:
20181105185259_IMG_9604-01 dragnea conferinta inquam photos george calin

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că „îl plictisește” discuția „nesfârșită” despre o posibilă ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere.

Pe mine discuția începe să mă plictisească. Dacă se va da vreodată în această viață, promit că vom discuta fără niciun fel de rezerve sau restricții. Haideți să discutăm despre ordonanțele, nu himerele din capul lui Iohannis și al opoziției”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a mai discutat pe acest subiect cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, Dragnea a răspuns: „Puteți să insistați, dar nu la mine. Eu nu pot să insist în ceva despre care nu pot să vorbesc. Eu m-am plictisit despre asta, totuși”.

Întrebat din mai târziu, în aceeași conferință de presă, în legătură cu acest subiect, Liviu Dragnea a spus: „Sunt atât de multe abuzuri în România, sentințe prin care au fost trimiși oameni la pușcărie adoptate nelegal, dosare făcute pe probe nelegale, prin denunțuri obținute prin șantaj și amenințări, în așa fel încât este legitimă solicitarea ca să se găsească o soluție. Că este o ordonanță de amnistie și grațiere, eu nu am niciun fel de rezervă să vorbesc despre ea. Că sunt alte măsuri care pot fi luate, să le identifice. Dar la un moment dat, în această țară, trebuie să se facă un moment zero. Nu se poate continua cu toate aceste nedreptăți care afectează niște drepturi fundamentale. Ceva trebuie făcut”.

Citiți și: 

Liviu Dragnea: Și ce face Iohannis dacă Guvernul vrea să dea Ordonanța? Merge cu ciocanul la el, merge cu bâta?

VIDEO. „Inflația din ce e compusă?” Dialog între Liviu Dragnea și reporterul Digi24

OUG pe Codul fiscal. Nou avertisment al lui Dragnea pentru companii

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri