„Locotenentul” lui Sile Cămătaru s-a predat la Poliţia Capitalei

Data publicării:
catuse crop-1

 

Adrian Panduru fost căutat la toate adresele cunoscute de poliţişti, care au discutat cu familia şi apărătorii acestuia, cărora li s-a adus la cunoştinţă că e urmărit internaţional.

În 7 noiembrie, Panduru, zis Limbă, a fost reţinut, alături de alte 21 de persoane vizate în noul dosar, de proxenetism, al lui Sile Cămătaru, informează Mediafax.

Dintre cei 22 de reţinuţi, au primit mandate de arestare Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov şi Adrian Panduru, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 1.

Mandatul de arestare pe numele lui Panduru a fost emis după expirarea ordonanţei de reţinere, iar acesta nu a fost găsit de poliţişti, pentru a fi dus în arest. În aceste condiţii, „locotenentul” lui Sile Cămătaru a fost dat în urmărire naţională, iar apoi şi internaţională.

Vineri, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile faţă de arestarea preventivă făcute de Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov. În cazul contestaţiei formulate de Panduru, cauza a fost disjunsă şi a primit termen data de 19 noiembrie. Decizia de vineri a instanţei bucureştene este definitivă.

Celelalte 18 persoane vizate în noul dosar al lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, se află în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

În acest dosar, anchetatorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi nouă judeţe, la locuinţele unor suspecţi de proxenetism şi la cazinouri din Capitală, unde aceştia ar fi racolat clienţi, majoritatea cetăţeni străini, de la care ar fi cerut între 100 şi 700 de euro în schimbul unor acte sexuale cu prostituate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri