Magistraţii au amânat din nou pronunţarea sentinţei în cazul lui Marian Oprişan, judecat pentru corupţie

Data publicării:
marian oprisan mediafax 1

 

Actualizare 14.00. Potrivit preşedintelui Judecătoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, judecătorul de caz a decis amânarea pronunţării sentinţei pentru vineri, motivând că mai are nevoie de timp pentru a delibera. Aceasta este cea de-a doua amânare a pronunţării sentinţei în dosarul de corupţie al lui Marian Oprişan, după ce în urmă cu o săptămână nu a putut fi pronunţată o soluţie în acest dosar pe motiv că lipsesc câteva concluzii ale avocaţilor şi procurorilor DNA.

Ultimul termen în acest dosar a avut loc la Judecătoria Cluj-Napoca în 22 ianuarie, când judecătorul de caz a anunţat că va pronunţa sentinţa cel mai devreme după şapte zile, dar în 29 ianuarie aceasta a fost amânată cu încă o săptămână.


Marian Oprișan a fost trimis în judecată în anul 2006. El este acuzat că a prejudiciat Ministerul Transporturilor, Guvernul dar şi Consiliul Judeţean Vrancea, cu peste 8 milioane de lei.

Procurorii au susţinut că o comisie de licitaţie de la Consiliul Judeţean, numită de Marian Oprişan, ar fi încredinţat lucrări de pietruire a unor drumuri comunale, în valoare de 1,9 milioane de dolari, bani viraţi de Ministerul Transporturilor, unor firme neeligibile.

Dosarul a fost strămutat de mai multe ori la diferite instanţe, iar din 7 iulie 2010, se află pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri