Marian Căpăţână poate ajunge din nou în arest preventiv, după ce a fost surprins într-un magazin

Data publicării:
mariana capatana

Marian Căpăţână a fost surprins, vineri, de camerele de luat vederi ale unui magazin duty-free din Portul Constanţa, unde a mers împreună cu o tânără, care şi-a cumpărat din acest magazin un parfum. Au fost sesizați polițiștii, iar imaginile au ajuns la Poliția Olt, care a trimis o sesizare către Tribunalul Constanța despre o posibilă încălcare de către Marian Căpăţână a obligaţiilor impuse de instanţă în perioada arestului la domiciliu.

El este aşteptat să vină la Tribunalul Constanţa până la ora 12:00. Instanţa va decide dacă acesta a încălcat condiţiile arestului la domiciliu.

Tot astăzi, judecătorii ar trebui să se pronunţe şi în cazul solicitării făcute de Marian Căpăţână pentru schimbarea adresei de arest la domiciliu, din Drăgăneşti-Olt la Bucureşti.

În urmă cu două săptămâni, Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost eliberați din arestul preventiv și puși sub arest la domiciliu. Fratele președintelui în funcție este acuzat că a fost plătit de interlopi, ca să îl ajute pe Bercea Mondial să scape de închisoare.

Arestul la domiciliu presupune că Marian Căpățână nu are voie să comunice cu Mircea Băsescu, celălalt inculpat din dosar, cu familia acestuia sau cu martorii. În rest, el poate fi vizitat acasă de prieteni sau rude.

În plus, Căpățână nu are voie să părăsească imobilul în care locuieşte fără permisiunea magistraţilor decât în cazuri de urgenţă medicală. În plus, el trebuie să se prezinte la instanţă ori de câte ori este chemat.

În cazul în care nu respectă obligaţiile impuse, măsura arestului la domiciliu ar putea fi înlocuită cu cea a arestului preventiv.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri