Marian Vanghelie, la Digi24: Nu am niciun cont. Cum ar spune patriarhul Daniel, am doar lucruri lumeşti

Data publicării:
vanghelie -mfax

„Nu vi se pare că un pic, ceva nu se bate? Aţi auzit de mine că am conturi? Dacă găsiţi vreun cont al meu în afară de cardul de serviciu, mă împuşc în cap în piaţa publică”, a spus primarul Sectorului 5.

Întrebat în legătură cu percheziţiile desfăşurate la domiciliul său, Marian Vanghelie a afirmat că s-au găsit doar „lucruri lumeşti”: „Nu s-au găsit nici zecile de milioane de euro la mine acasă, nu e niciun leu pe aici, am doar nişte ceasuri. Cum ar zice patriahul Daniel, lucruri lumeşti”.

Vanghelie a afirmat că după verificările de la locuinţa sa urmează percheziţiile la primărie, unde va trebui să meargă însoţit de avocat.

În legătură cu reabilitarea blocurilor din sector, Vanghelie a spus că atribuirea contractelor s-a făcut în baza unor licitaţii publice şi că au fost mai multe firme care au câştigat şi au lucrat.

„Nu am luat niciun ban”, a subliniat el.

Întrebat dacă bănuieşte că ancheta împotriva sa ar avea la bază un denunţ, edilul a afirmat că acest lucru este posibil: „Dacă nu ar exista denunţuri, cum am mai trăi noi? Există posibilitatea ca aproape 10 milioane de români să denunţe pe ceilalţi zece. Bănuiesc că e vreun denunţ”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri