Mărturia unei angajate fictiv: "Eu mă bucur de procesul ăsta, pentru că așa simt că mă eliberez de Dragnea și de trecut"

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Una din angajatele fictiv de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teloerman a povestit în luna martie cum i-a oferit PSD postul de la instituţia de stat. 

"Încerc să păstrez o atitudine pozitivă față de Dragnea, chiar dacă uneori mi-e foarte greu, dar nu vreau să am resentimente. Eu mă bucur de procesul ăsta, pentru că așa simt că mă eliberez de Dragnea și de trecut. Vreau să-mi ispășesc fapta, pentru că așa simt că-mi pot ușura sufletul. Dacă o să rămân în libertate, o să-mi văd de copil și o să-mi dezvolt proiectele culturale. Orice ar fi, nu mai vreau să știu, după experiența asta, că există politică pe lume", povestea, acum trei luni, Anisa Stoica, într-un interviu acordat publicaţiei locale Liber în Teleorman. Anisa Stoica s-a ocupat mai mulţi ani de strategia de comunicare a PSD Teleorman, fiind în schimb plătită din banii Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi

Întrebată, la un moment dat, de reporter dacă se teme de liderul PSD, Anisa Stoica a răspuns: "Atunci, când lucram pentru el, îmi era frică de el, pentru că era un om foarte sever. Acum îmi e frică de el, pentru că e un om foarte puternic…".

Articolul integral - AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri