Mesaj dur al SUA pentru Parlament | Reacția liberalilor

Data actualizării: Data publicării:
alina gorghiu facebook 10 07 2015
Foto: Facebook

Mesajul dur al Departamentului de Stat al SUA, care îndeamnă Parlamentul României să respingă „propunerile care slăbesc statul de drept şi pun în pericol lupta împotriva corupţiei”, este considerat „o premieră absolută” de Alina Gorghiu, senator PNL.

alina gorghiu facebook 10 07 2015
Alina Gorghiu

Premieră absolută! O reacție pe care sigur o să o catalogheze PSD-Dragnea drept politică și nejustifică, ca de la oamenii răi, așa cum sunt și cei care protestează, așa cum e PnL, CSM și alții. Reacția Departamentului de Stat SUA: respingeți legile justiției!!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Statele Unite observă cu îngrijorare că Parlamentul României ia în considerare modificarea legislaţiei care ar putea submina lupta anticorupţie şi ar putea slăbi independenţa sistemului judiciar din România", se arată într-o declaraţie de presă intitulată "România - propuneri care afectează independenţa sistemului judiciar, aparţinând lui Heather Nauert, purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.

Îndemnăm Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc statul de drept şi pun în pericol lupta împotriva corupţiei, se arată în finalul declaraţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri