Mesaj impresionant al unui absolvent de Drept, pentru colegi: Faceți un legământ cu voi că nu o să trăiți din pensii speciale

Data actualizării: Data publicării:
Silvian-Emanuel Man student drept

Mesaj impresionant al unui absolvent pentru colegii lui care au terminat Dreptul la Iași: „Faceți un legământ cu voi înșivă că nu o să trăiți din pensii speciale, că nu o să acceptați numiri în guverne compromise politic, că nu o să vă folosiți întreaga tinerețe și știință împotriva intereselor poporului român”. Îl știți, e Silvian-Emanuel Man, președintele Ligii Studenților, cel care i-a cerut lui Tudorel Toader să își dea demisia din funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Silvian-Emanuel Man, absolvent de Drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: „În orice situație veți fi puși în cariera juridică, să spuneți adevărul. După 30 de ani de la Revoluție, e ciudat că tot foștii comuniști și fiii lor sunt cei care fac astăzi legi, iar alții ajung să judece în diverse instanțe constituționale, complici cu cei care trebuie să fie de fapt în spatele gratiilor. Oare după 30 de ani, atât merită poporul român? Noi nu vă propunem să jurați, dar fiecare în parte, în inimile voastre, să faceți un legământ cu voi înșivă - că nu o să trăiți din pensii speciale, că nu o să acceptați numiri în guverne compromise politic, că nu o să vă folosiți întreaga tinerețe și știință împotriva intereselor națiunii române și ale poporului român, că nu o să vă faceți părtași cu cei care de 30 de ani fură din această țară, că nu o să ascultați ordine de la oameni politici, sau mai știm noi, orice altă persoană care ar putea să vă influențeze, că nu o să luați mită...”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri