Mesajul Laurei Codruța Kovesi pentru români: „Corupția poate fi învinsă, nu abandonați”

Data actualizării: Data publicării:
Laura Codruta Kovesi
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Laura Codruța Kovesi a susținut azi, la ora 12, o ultimă declarație de presă din calitatea de șefă a DNA. Kovesi a avut la sfârșit și un mesaj pentru toți românii.

Laura Codruta Kovesi
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Un mesaj pentru cetățenii români: corupția poate fi învinsă, nu abandonați”, a spus Laura Coruța Kovesi, cu vocea tremurândă.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, decretul de revocare  a doamnei Laura Codruța Kövesi din funcția de  procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, subliniază că lupta împotriva corupției nu trebuie, în niciun caz, abandonată sau încetinită. Corupția afectează viața fiecărui cetățean și dezvoltarea României. Banul public nu poate fi folosit în interes personal sau de grup, iar deturnarea resurselor publice și blocarea luptei anticorupție se traduce prin lipsa de spitale, școli, autostrăzi, administrație publică eficientă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Laura Codruţa Kovesi a fost procuror general al României, în perioada 2006-2012, iar din 2013 se afla la conducerea DNA, mandatul său urmând să se încheie în anul 2019.

Citiţi şi: De ce a sacrificat-o Iohannis pe Kovesi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri