Mihai Necolaiciuc a ieșit din închisoare

Data publicării:
Mihai Necolaiciuc 5191794-Mediafax Foto-Catalin Abagiu

Actualizare 22:10: Fostul director al Căilor Ferate, Mihai Necolaiciuc, a fost eliberat condiţionat în această seară din Penitenciarul Rahova. A executat o treime din condamnare - adică mai puţin de 10 luni din pedeapsa de 4 ani şi jumătate primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro. Fostul şef al CFR a fost condamnat în noiembrie anul trecut, după ce a stat în arest timp de doi ani. 

Necolaiciuc mai are o condamnare, în primă instanță, la zece ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu, faptă prin care CFR ar fi suferit o pagubă de aproape 60 de milioane de euro. 


Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, vineri, eliberarea condiţionată a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc, după ce a executat nouă luni din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro.

Citiți și ROMÂNIA FURATĂ. CFR - 111 milioane de euro dispăruți și un fost director condamnat care arată cu degetul alți vinovați

La începutul lunii iunie, Mihai Necolaiciuc a mai primit o condamnare de zece ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 poate fi contestată.

Mihai Necolaiciuc ar trebui să restituie statului 2 milioane de euro după ce a cumpărat pentru CFR pahare de cristal, costume de scafandru şi milioane de trandafiri. O parte din averea fostului director ar fi în Statele Unite ale Americii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri