Mircea Diaconu așteaptă sentința: O dată în plus am putut să spun ce bun este Teatrul Nottara, ce bine l-am condus

Data publicării:
Mircea Diaconu2-Mfax

Potrivit procurorilor, actorul, în calitate de director al Teatrului Nottara, i-a acordat soţiei patru contracte pentru organizarea de spectacole. Procurorii susțin că astfel familia Diaconu ar fi câştigat aproape 30 de mii de lei. Mircea Diaconu a susţinut în stilul lui inconfundabil că este nevinovat şi că nu a avut nicio problemă că a fost cercetat în acest dosar.

Întrebat ce a însemnat pentru el acest dosar, Mircea Diaconu a precizat: „Mi-a făcut mare plăcere într-un fel. Să pun pe masa unor cetăţeni, că şi instanţa este formată din nişte oameni, nişte adevăruri care nu prea se discută. Despre teatru, despre performanţă teatrală. Lucruri de tipul ăsta. Am fost foarte încântat să le expun, să le comunic, şi, mă rog, sper să fie bine, fără discuţie. O dată în plus am putut să spun ce bun este Teatrul Nottara, ce bine l-am condus. Astăzi, de exemplu, am putut, am avut voie, am fost obligat chiar să spun cum teatrul Nottara este singurul teatru din România care a primit medalia de aur a oraşului Viena şi care mi-a fost mie înmânată de preşedintele parlamentului austriac”.

Mircea Diaconu a fost trimis în judecată în urmă cu doi ani pentru conflict de interese. Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti pe data de 25 martie 2013 şi a avut opt termene de judecată, majoritatea fiind amânări. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri