Moţiunea contra lui Gabriel Oprea, depusă la Senat

Data publicării:
gabriel oprea foto fb mai 15 09 2015

Documentul, intitulat "Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganță, abuz și dispreț în desfășurarea funcției publice", este semnat de 49 de senatori liberali și neafiliați.

"În numele grupului PNL și a câtorva senatori neafiliați, doresc să vă înmânez în mod oficial moțiunea simplă cu denumirea 'Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganță, abuz și dispreț în desfășurarea funcției publice'. (...) Adaug faptul că acest gest politic al grupului parlamentar al PNL este făcut astăzi ca urmare a atenției deosebite pe care opinia publică o are față de abuzuri grosolane, în formă continuată, pe care acest înalt demnitar al statului român le face în ultima vreme și, ați văzut, culminând cu decesul unui polițist aflat în coloana sa oficială, în opinia noastră, într-un mod ilegal", a anunțat viceliderul grupului senatorial al PNL, Octavian Motoc, în debutul ședinței plenului Senatului.

Potrivit președintelui de ședință, vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, data la care va fi dezbătută și supusă votului senatorilor va fi stabilită de către președintele Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri