Claudiu Manda, audiat la DNA: „Am fost invitat în calitate de martor, am plecat în calitate de martor”

Data actualizării: Data publicării:
claudiu manda dna_Inquam Photos Ovidiu Micsik (2)
Foto: InquamPhotos/Ovidiu Micsik

Doi lideri importanți ai PSD, Niculae Bădălău și Claudiu Manda, au fost audiați marți la Direcția Națională Anticorupție. Cel din urmă, șeful Comisiei SRI din Parlament, a plecat de la DNA după aproximativ patru ore.

Actualizare 17:20: Claudiu Manda a plecat de la DNA.

„Am fost invitat în calitate de martor, am plecat de la seediul DNA în calitate de martor”, a spus Claudiu Manda, după audiere.

„Este un dosar în curs, în faza de urmărire penală nu se pot da detalii”, a adăugat el.

Întrebat dacă a fost la pescuit pe insula Belina sau în altă parte cu Liviu Dragnea, parlamentarul PSD a răspuns: „Nu pot da niciun detaliu.”

La insistențele jurnaliștilor, care au precizat că nu l-au întrebat despre dosar, Claudiu Manda a precizat că „am spus că nu pot da niciun detaliu.”

Întrebat dacă are legătură cu dosarul Tel Drum, vicepreședintele Senatului a răspuns: „Altă întrebare!”


Claudiu Manda a ajuns la DNA în jurul orei 13.00. Nu se știe în ce dosar și în ce calitate a fost chemat. Manda este vicepreședintele Senatului.

La scurtă vreme după sosirea lui Manda, de la DNA a ieșit Niculae Bădălău. Nu se știe dacă prezența sa aici are legătură cu cea a șefului Comisiei SRI.

Bădălău nu a spus în ce dosar a fost chemat. Întrebat dacă este vorba despre dosarul șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, el a răspuns: „Nu, mai aveți o încercare”.

Întrebat apoi dacă e un dosar legat de Liviu Dragnea, șeful PSD, în speță dosarul Tel Drum, Bădălău a spus: „Nu știu, nu, nu... Dar am fost, ca orice cetățean normal, am dat curs invitației, am declarat ceea ce știam”.

El a adăugat că nu a mai fost chemat la DNA în dosarul în care a dat acum o declarație.

„Nu pot să spun că a fost o surpriză plăcută, dar asta e”, a mai spus el.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri