Nicușor Constantinescu, adus cu duba la DNA: „Este dosarul în care e vizată firma Tel Drum a domnului Dragnea”

Data publicării:
nicusor constantinescu dna constanta
Foto: Digi24

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în prezent încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, a fost adus cu duba, luni dimineață, la sediul DNA Constanța. „Este șantaj pentru a face denunț împotriva domnului Dragnea”, a spus acesta, afirmând că a fost chemat în dosarul Tel Drum, anunță Mediafax.

Nicușor Constantinescu i-a acuzat pe anchetatori de abuz și a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care susține că este „suspect și inculpat” în alte două dosare instrumentate de DNA.

„Sunt chemat de același procuror la DNA Constanța în calitate de suspect și inculpat în alte două dosare penale! Aștept presa care este interesată de aceste noi abuzuri!”, este mesajul postat de Nicușor Constantinescu.

La intrarea în sediul DNA, Nicușor Constantinescu i-a acuzat pe procurori că nu îl lasă să vorbească și a lansat un atac la adresa procurorului Bodean Andrei, cel care i-a instrumentat mai multe dosare, spunând că acesta se face vinovat de „represiune nedreaptă și tortură”.

„În loc să fie cercetat domnul Bodean Andrei (procurorul DNA care i-a instrumentat cele mai multe dintre dosare – n.r.) pentru represiune nedreapta și tortură, tot ce mi-a făcut mie în dosarele, zeci, pe care le-a instrumentat, sunt cercetat eu. Pentru că a aflat că este cercetat, alături de doamna Kovesi, la plângerile mele la Secția pentru Investigarea Magistraților. Nu vedeți că nu mă lasă ăștia să vorbesc?”, a strigat Nicușor Constantinescu la intrarea în sediul DNA.

Ulterior, la ieșirea din sediul DNA, Nicușor Constantinescu a declarat că dosarul „Tel Drum” este motivul pentru care a fost chemat de procurori, pe care îi acuză că îl presează să facă un denunț împotriva lui Liviu Dragnea.

„Este dosarul în care este vizată firma Tel Drum a domnului Dragnea. Este șantaj pentru a face denunț împotriva domnului Dragnea, cel care deranjează poporul român”, a spus el, înainte de a fi urcat înapoi în dubă pentru a fi transportat la Penitenciar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri