Noi audieri în cazul morții lui Patrick Ekeng

Data publicării:
ambulanta care a intervenit in cazul fotbalistului patrick ekeng
Condamnare penală după intervenția în cazul fotbalistului Patrick Ekeng. FOTO: Agerpres

Claudiu Dănciulescu, director sportival al Dinamo, mijlocașul Dorin Rotariu și fundașul Sergiu Hanca urmează să fie audiați.

Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren în timpul unui meci contra Viitorul. În urma autopsiei, medicii au descoperit că sportivul avea o malformaţie la inimă.

Procurorii vor să lămurească în primul rând modul în care au intervenit medicii pe stadion pentru a încerca să-l salveze pe tânăr.

Fostul fotbalist a fost înmormântat duminică, la Yaounde, în țara sa natală. La ceremonia funerară au participat câteva sute de persoane, printre care şi ministrul camerunez al Sportului, Pierre Ismael Bidoung Mkpatt, dar și internaționalul camerunez Alexandre Song, unul dintre cei mai buni prieteni ai dinamovistului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, sicriul cu trupul neînsufleţit al sportivului camerunez a fost depus la Palatul Sporturilor.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit în 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

Citiți și

Medicii nu ştiu cine a greşit în cazul lui Patrick Ekeng

Rezultate INML: Ekeng avea afecțiuni patologice specifice rasei și zonei unde s-a născut

Ekeng a fost testat anti-doping în aprilie. „Dacă se vor descoperi substanțe interzise, cineva ar trebui să răspundă”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri