Video "Nu pot să cred". Reacția anchetatorilor când au găsit o gorilă făcută din dolari în casa fraților Tate

Data actualizării: Data publicării:
gorila din dolari
Anchetatorii care au percheziționat vila din Voluntari a fraților Andrew și Tristan Tate au găsit, pe lângă arme, bani și mașini de lux, și o gorilă făcută din dolari. FOTO: Captură Digi24

Anchetatorii care au percheziționat vila din Voluntari a fraților Andrew și Tristan Tate au găsit, pe lângă arme, bani și mașini de lux, și o gorilă făcută din dolari. Imagini de la descinderi au fost făcute publice.

 

Milionari de lux pe internet, traficanți de persoane în realitate. Asta au scos la iveală anchetatorii despre extravaganții britanici, frații Andrew și Tristan Tate. Afișau o viața perfectă, cu mașini de milioane de euro și călătorii în avioane private și chiar susțineau că stăpânesc bine finanțele și că de aici le vine succesul în viață. Probele anchetatorilor arată însă că opulența era oferită de ilegalități: trafic de persoane și chiar viol. Cei doi au fost reținuți de polițiști, iar DIICOT cere arestarea lor.

După mai bine de 12 ore de percheziții frații Tate au fost reținuți de polițiști și duși la audieri. Descinderile au început la primele ore, când toată curtea s-a umplut de mascați. La descinderi anchetatorii au găsit arme, bani și mașini de lux.

În vila din Voluntari era amenajat un studio întreg unde, spun anchetatorii, ar fi fost locul unde fetele erau obligate să se filmeze în ipostaze indecente, iar imaginile erau vândute pe internet.

Peste tot sunt indicii ale vieții luxoase pe care frații o duceau. Pe birou este o gorilă făcută din dolari. "Nu pot să cred", a fost reacția în limba engleză a unui anchetator atunci când un coleg îi arată obiectul excentric. 

Luxul nu era ținut ascuns de cei doi frați milionari. Pe paginile de socializare, Andrew și Tristan Tate și-au afișat zecile de mașini în valoare de milioane de euro, hainele de firmă și bijuteriile de sute de mii de euro.

Cei doi frați s-au mutat în România în urmă cu mai mulți ani. În primăvară, anchetatorii i-au cercetat după ce ar fi sechestrat două tinere în vila din Voluntari. Au fost reținuți, audiați și ulterior eliberați de polițiști.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri