O avocată din Satu Mare, cercetată pentru trafic de influenţă

Data publicării:
euro bani mediafax-1

O avocată din Satu Mare este cercetată de procurorii anticorupție sub acuzația de trafic de influență. Femeia a fost denunțată chiar de către clienții ei, care spun că le-ar fi cerut 17.000 de euro în numele unui procuror, ca să nu fie trimişi în judecată.

Potrivit unor surse judiciare citate de presa locală, doi tineri din orașul bihorean Valea lui Mihai au denunțat-o vineri pe avocata Ancuţa Ardelean, din cadrul Baroului Satu Mare. Aceasta i-a apărat în cadrul unui proces în care erau acuzați de trecere ilegală a frontierei.

În timpul anchetei, cei doi au fost scoși de sub urmărire penală și li s-a aplicat o amendă administrativă, lucru de care au aflat zilele trecute, când încă se aflau în Belgia, la muncă. Situația nu era cunoscută de avocata lor, care i-ar fi așteptat vineri, la revenirea lor în țară și le-ar fi cerut 17.000 de euro în numele unui procuror, ca să nu fie trimiși în judecată.

Tinerii au anunțat ofițerii anticorupție, care au acționat în momentul în care avocata primea un plic cu o parte din banii pe care i-ar fi cerut. Acum, ea nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu timp de 29 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri