O persoană din Gornet, satul din Prahova aflat în carantină, a plecat la mare. A fost deschis un dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
radar masina politie
Foto: arhivă Poliția Română

O persoană din satul prahovean Gornet, care se află în carantină timp de 14 zile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, a plecat, sâmbătă, într-o staţiune de la malul mării, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Vălenii de Munte, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Bălţeşti s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet s-a deplasat, în cursul aceleiaşi zile, pe raza staţiunii Costineşti din judeţul Constanţa, încălcând măsura impusă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

În acest caz a fost deschis dosar penal, cauza fiind înregistrată la PJ Vălenii de Munte, relatează Agerpres.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a votat, miercuri, instituirea carantinei zonale în satul Gornet, după ce, în decurs de două săptămâni, în comună au fost depistate 15 cazuri de COVID-19. Ulterior, şeful DSU a emis un ordin în acest sens.

Citește și Autorităţile din Gornet au atacat în justiție ordinul de carantinare şi cer daune de 500.000 de euro DSU, instituție condusă de Arafat

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri