Olguţa Vasilescu: Procurorul m-a întrebat dacă vreau să fac denunţ contra lui Klaus Iohannis

Data publicării:
lia olguta vasilescu la dna digi24

Lia Olguţa Vasilescu: „Mi s-a spus de către procurori că au văzut în spaţiul public că sunt şi alţi primari care au săvârşit aceleaşi fapte, adică au văruit faţadele din sponsorizări făcute de firme care aveau contracte cu primăria şi mi-a fost indicat Klaus Iohannis. Am fost întrebată clar dacă vreau să depun un denunţ împotriva lui Klaus Johannis, am spus că nu”.

"Administrația Prezidențială: Povestea d-nei Lia Olguța Vasilescu este neverosimilă. Nu îl cunoaște personal pe președintele României, l-a văzut doar în fotografii. Doamna Vasilescu nu poate să vehiculeze astfel de povești", se arată în punctul de vedere transmis Agerpres.

Procurorii anticorupţie au trimis dosarul în care primarul Craiovei e acuzat de luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Lia Olguţa Vasilescu: „Nu ştiu de ce nu s-a întâmplat mai devreme, pentru că la ce e în dosar, adică atât de puţine documente şi probe, trebuia să se trimită mai demult în judecată”.

Procurorii DNA susţin că în 2014 blocurile din centrul Craiovei au fost renovate cu 550.000 de lei din sponsorizări.

O altă acuzaţie se referă la campania electorală pentru alegerile locale din 2012.

Procurorii DNA susţin că suma obţinută din sponsorizări depăşeşte 130.000 de euro, O parte din sumă ar fi fost folosită chiar pentru organizarea unui concert susţinut de Goran Bregovici la Craiova

În acelaşi dosar, au fost trimişi în judecată şi fostul administrator public al Craiovei şi reprezentantul ONG-ului care a primit sponsorizările.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri