Omar Hayssam susține că suferă de semiparalizie

Data publicării:
omar hayssam-1

Omar Hayssam cere din nou asistenţă medicală în penitenciar. Sirianul se află acum la Penitenciarul Mărgineni, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 20 de ani de închisoare pentru răpirea a trei ziarişti în Irak, în 2005. Hayssam se plânge acum că suferă de semipareză pe partea stângă a corpului.

„Se plânge că are un gen de semipareză la partea stângă şi în funcţie de asta să i se acorde tratatementul adecvat”, a spus avocatul Petre Buneci.

Avocaţii lui Omar Hayssam au cerut magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti retrimiterea la DIICOT a dosarului în care este judecat pentru înşelăciune şi delapidare, arătând că în rechizitoriu nu sunt descrise clar faptele şi că sirianul a fost deja condamnat pentru o parte din acuzaţii.

„Am solicitat trimiterea dosarului la Parchet pentru că există multe elemente de restituire, întrucât faptele nu sunt înscrise, nu se stabileşte care a fost contribuţia lui Omar Hayssam la aceste fapte pentru care este trimis în judecată", a declarat avocatul Petre Buneci, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă dosarul în care sirianul este acuzat de înşelăciune şi delapidare, alături de fratele lui Mohamad Omar, de cumnatul său, Mihai Nasture, şi doi parteneri de afaceri.

Avocatul a precizat că metoda disjungerilor din acest dosar se loveşte de nulitate.

„S-a operat prin metoda disjungerilor şi s-a ajuns să fie condamnat pentru aceeaşi faptă pentru care este trimis acum în judecată şi pentru aceeaşi faptă care este cercetat într-un alt dosar al DIICOT", a mai spus Petre Buneci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri