Parchetul militar s-a autosesizat în cazul jandarmilor care i-au ridicat pe protestatarii anti-Dragnea, la Topoloveni

Data actualizării: Data publicării:
protest-anti-psd-topoloveni-arges
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Parchetul militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a autosesizat în cazul jandarmilor care i-au ridicat pe protestatarii anti-Dragnea din Topoloveni.

Deocamdată procurorii fac cercetări în rem, adică sunt cercetate fapte şi nu persoane, pentru abuz în serviciu, purtare abuzivă şi lipsire de libertate.

10 persoane care protestau împotriva liderului PSD au fost ridicate, vineri, de jandarmi şi conduşi la dubă.

Oamenii legii au spus că protestatarii au deranjat un eveniment privat şi că au fost duşi la secţia de politie pentru a fi identificaţi. 

Liviu Dragnea și Gabriela Zoană, deputat PSD, au participat vineri la un miting electoral în localitatea argeșeană Topoloveni. La fel ca și la alte evenimente, acolo și-au făcut apariția contra-manifestanți.

În jur de 10 oameni s-au strâns în fața Casei de Cultură cu bannere și scandau mesaje anti-PSD. Aceștia afișau mesajul „Argeșul contează! Țara n-a votat hoția! Voi nu sunteți România!”

Jandarmii i-au săltat pe manifestanți, deși erau pașnici. Aceștia au fost băgați în dube și duși la poliție.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că este revoltător ca în anul 2019 oameni care sunt nemulţumiţi de un politician să fie luaţi de jandarmi, referindu-se la ceea ce s-a întâmplat vineri la Topoloveni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri