"Patimile" lui R. Mazăre: Dacă Dumnezeu o să vrea, de Înviere o să merg în cartierul pentru săraci, pentru care sunt acuzat  

Data publicării:
Radu Mazare catuse ICCJ crop -Mediafax Foto-Liviu Adascalitei

 

„Am venit la Poliţie conform programului pe care l-am stabilit. Am întârziat puţin, un sfert de oră, sper să nu mă certe poliţistul, iar mâine (n.r. - miercuri) la ora 10.00 dimineaţă mă prezint la DNA pentru că se poate şi... Dacă sunt convocat întotdeauna m-am prezentat, asta o să fac mâine la 10.00. La Bucureşti”, a afirmat Radu Mazăre, la intrarea în sediul Poliţiei Judeţene Constanţa.

El a spus că, din punctul său de vedere, este „un semn” că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca în Vinerea Mare recursul procurorilor DNA la decizia de a fi cercetat în libertate sub control judiciar.

„Urmează să fiu judecat în Vinerea Mare pentru că am făcut case pentru oamenii ăştia. Dacă asta mi-a fost dat să pătimesc, asta o să trag. Cred că e un semn. (...) Dacă Dumnezeu o să vrea, atunci am să merg la Înviere, unde am fost şi anul trecut, în cartierul pentru săraci, la biserică. Cartierul pentru care sunt acuzat”, a explicat Mazăre.

Mazăre este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale „Henri Coandă” -, pentru a o ajuta pe aceasta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

Radu Mazăre şi Avraham Morgenstern au fost eliberaţi din arestul Poliţiei Capitalei în 9 aprilie, după ce instanţa supremă a decis cercetarea lor în libertate, sub control judiciar, decizia ICCJ nefiind definitivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri