Patronii clubului Colectiv, în arest la domiciliu

Data publicării:
Colaj Paul Catalin Gancea Alin Anastasescu si Costin Mincu proprietari Colectiv agerpres 2 noembrie 2015-1

Paul Cătălin Gancea, Alin Anastasescu și Costin Mincu. FOTO: Agerpres

Actualizare 17.05. Alin George Anastasescu, patron al clubului Colectiv, va fi cercetat în arest la domiciliu, a decis, luni, Judecătoria sectorului 4. Instanța a admis cererea acestuia de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, însă decizia nu e definitivă.


În ultimele săptămâni, patronii clubului Colectiv au încercat să obțină eliberarea sau plasarea în arest la domiciliu.

La 3 noiembrie, cei trei au fost arestați preventiv pentru acuzații de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ei au fost chemați de curând la Parchetul General pentru a li se aduce la cunoștință faptul că, în acest caz, numărul victimelor a ajuns la 62. 

Cei trei patroni ai clubului Colectiv şi-au asumat o mare parte din responsabilitate atunci când au semnat contractul pentru concertul Goodbye to Gravity, susţin anchetatorii, care cred că aceştia s-au gândit că nu se poate întâmpla nimic. Şi totuşi, s-a întâmplat. 

Săptămâna trecută, încă o persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, ridicând astfel numărul persoanelor decedate la 62.

În spitalele din România mai sunt internaţi 18 pacienţi, dinrte care trei sunt în stare critică - doi la Spitalul Floreasca şi unul la Institutul C.C. Iliescu.

În străinătate mai sunt internaţi 21 de pacienţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri