"Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!" - ce pedeapsă a primit învăţătoarea care se adresa astfel copiilor

Data publicării:
avocatul poporului ciocanel facebook

Opt luni de închisoare cu suspendare şi plata unor daune morale şi materiale. Este condamnarea primită de o fostă învăţătoare din Braşov, acuzată că era agresivă cu elevii de clasa a doua.

Femeia a fost înregistrată, în timpul orelor, ameninţând copiii cu bătaia. Ţipa la ei şi îi umilea. Părinţii au aflat târziu ce se întâmplă. O parte dintre ei şi-au dus copiii la psiholog, pentru consiliere. Judecătorii au obligat-o pe fosta învăţătoare, ieşită la pensie anul trecut, să plătească 13.000 de lei daune morale şi materiale.

Alţi doi dascăli sunt în aceeaşi situaţie. Un profesor din Caracal are o pedeapsă de 9 luni cu suspendare, pentru că ar fi bătut un elev. Decizia nu e definitivă.

Înregistrarea care a trimis-o în instanţă pe învăţătoarea din Braşov

Tot pe fond, a fost condamnat şi un profesor din Bistriţa, care a lovit doi elevi la ora de educaţie fizică.

-De ce pleci la 11.00? De ce pleci, mă, la 11.00? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!

-Ia să văd, care e ăla care nu ştie? Numai tu, tu şi cu gura înainte! Vezi că ai o problemă! O să devii un copil depresiv dacă eşti aşa, numai tu, numai tu, egoist!

-Ia vino, mă, încoa', la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine!... Unde ţi-e lucrarea? Au fost două absenţe... Iar îmi spui că fac scădere? Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura!

-Măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
Bronx School Stands Out
„Nu te poţi numi om!” Învățătoarea agresivă are dosar penal
elev
S-a deschis o anchetă în cazul învățătoarei agresive din Brașov
Partenerii noștri