Percheziții la Primăria Călinești. Vizat de anchetă ar fi fostul primar al localității

Data publicării:
mascati iasi

Comunicatul Poliției Române:

În această dimineaţă, poliţiştii din Argeş efectuează 16 percheziţii la 14 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciul, conflict de interese, evaziune fiscală, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, precum şi la sediul unei instituţii publice şi la o societate comercială.

La data de 11 martie a.c., 110 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş şi din cadrul Poliţiei Călinești efectuează 16 percheziţii domiciliare.

Percheziţiile se desfăşoară în cadrul a două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciul, conflict de interese, evaziune fiscală, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Dosarele privesc atribuirea unor contracte de achiziţii publice unor societăţi comerciale controlate de persoanele bănuite, precum şi nerecepţionarea lucrărilor în cauză. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 900.000 de lei .

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri