Percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, într-un dosar de delapidare şi abuz în serviciu

Data publicării:
perchezitii

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice fac şase percheziţii la locuiţele unor persoane şi o percheziţie informatică, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru delapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals.

"În cauză, investigaţiile vizează achiziţia şi consumul de medicamente şi materiale sanitare, din perioada 2009 - 2014, efectuate la o secţie a unei unităţi spitaliceşti situată pe raza judeţului Argeş. Prejudiciul cauzat prin comiterea de infracţiuni este estimat, până în prezent, la aproximativ 500.000 de lei", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeş.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că percheziţiile au loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti şi la locuinţele mai multor persoane, iar percheziţia informatică vizează sistemul informatic al unităţii sanitare.

Ancheta în acest caz vizează achiziţiile şi consumul de medicamente şi consumabile la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Piteşti, cel mai mare spital public din judeţul Argeş, au precizat sursele citate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri