Percheziţii şi mandate de aducere în cazul agresării ginerelui lui Ceaușescu

Data publicării:
oprean

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, fac miercuri dimineaţă trei percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, fiind emise şi trei mandate de aducere, în cazul agresării fostului ginere al lui Nicolae Ceauşescu, profesorul Mircea Oprean, transmite News.ro.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6,  pun în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi 3 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte  violenţe, distrugere şi tulburarea linistii publice”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Conform poliţiştilor, „în luna mai, un bărbat a sesizat prin apel 112 că a fost victima unei agresiuni, fiind atacat şi lovit de către un bărbat necunoscut, care l-a aşteptat împreună cu un altul în zona în care avea parcat autoturismul, în interiorul unui campus, din sectorul 6”.

Cei pentru care au fost emise mandatele de aducere urmează să fie duși pentru audieri la sediul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei.

Mircea Oprean, a ajuns la spital, după ce, în seara zilei de 18 mai, a fost bătut de către o persoană necunoscută pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii au declanşat atunci o anchetă pentru loviri sau alte violenţe, Oprean fiind audiat la spital.

Din declaraţiile date poliţiştilor, a reieşit că ar fi fost lovit cu pumnii, pe neaşteptate, de către o persoană pe care nu o cunoaşte.

Mircea Oprean are 67 de ani şi este profesor universitar la Politehnica Bucureşti.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri