Polițist implicat în trafic de droguri, reținut

Data publicării:
perchezitii trafic de droguri 3

Un angajat al Poliției, complicele unei grupări criminale, a fost reținut. În același dosar au mai fost reținute 12 persoane pentru trafic de droguri, a anunțat Procuratura Generală, conform Adevarul.ro.

160701_diicot_captura_cocaina_00_INQ_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganes

Polițistul reținut este din Ciocana, Chișinău. Asupra sa au fost găsite aproximativ 20 grame de heroină. El avea rolul de distribuire a heroinei, care era adusă prin contrabandă.

Autoritățile au avut în vizor cele două grupări criminale timp de 3 luni, interval în care au avut loc 28 de percheziţii, în urma cărora au fost reținute 12 persoane.

Un gram de heroină era vândut cu 1.600 de lei. Gruparea în care era implicat poliţistul ar fi reuşit să vândă circa jumate de kilogram de heroină şi ar fi obţinut circa 700.000 lei.

A doua grupare se ocupa cu distribuirea drogurilor în cluburile de noapte. În acest caz au fost reţinuţi doi chelneri din două cluburi, care au distribuit droguri în cluburile de noapte. Pentru moment, se verifică tangenţa dintre cele două grupuri criminale, scrie Adevarul.ro.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri