Poliţista care şi-a înjunghiat şeful a fost adusă la Spitalul Universitar din Bucureşti

Data publicării:
1501 20renghea-43869

Ea a venit luni în Bucureşti alături de părinţi, după ce în ultimele zile s-a simţit foarte rău. Ea va rămâne internată câteva zile pentru că există riscul să piardă sarcina, acum de circa şase luni. Medicul care a examinat-o la Spitalul Judeţean din Slatina a avertizat-o că, din cauza tensiunilor la care este supusă în fiecare zi, Melania Renghea ar putea să piardă sarcina.

Săptămâna trecută, şeful Poliţiei Rurale Balş, acuzat de subalterna sa Melania Renghea că ar fi abuzat-o sexual, a reuşit să treacă testul cu detectorul de minciuni. Specialiştii care l-au testat spun că este posibil ca Gheorghe Barbu să fi spus adevărul în acest caz. Proba nu poate fi însă utilizată în dosar.

La sfârşitul anului trecut, Melania Renghea l-a înjunghiat pe Gheorghe Barbu în abdomen şi genunchi, ca răzbunare pentru acest presupus viol. Ambii au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Slatina, Melania Renghea având un diagnostic de contuzie abdominală.

Citeşte şi Poliţista din Balş face dezvăluiri. Ea cere femeilor abuzate de comisarul-şef Gheorghe Barbu să rupă tăcerea

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt desfăşoară cercetări în urma conflictului dintre cei doi poliţişti, inclusiv acuzaţiile de viol, şantaj şi trafic de persoane aduse comisarului de fosta lui subordonată.

Surse din cadrul Poliţiei Olt susţin că şi soţul femeii ar avea probleme cu legea, fiind cercetat în mai multe dosare penale pentru spargeri în locuinţe. De cealaltă parte, comisarul-şef Gheorghe Barbu a mai fost cercetat penal pentru condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi sustragere de la testele de alcool.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri