Polițiști reținuți pentru viol. „Cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română”, spune Gabriel Oprea 

Data publicării:
politia captura 07 08 2015

Fata era dată în urmărire, după ce centrul de plasament la care este înregistrată a sesizat dispariţia, iar poliţiştii au fost cei care au găsit-o. Nu au predat-o însă, ci au lăsat-o să plece. Ulterior, un alt echipaj a găsit-o, iar fata le-a povestit ce a păţit. Evident, varianta poliţiştilor o contrazice pe cea a fetei, dar este cert că minora i-a identificat.

Cazul a ajuns şi în atenţia ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, care a anunţat printr-un comunicat de presă că indiferent de decizia magistraţilor, cei doi agenţi vor fi daţi afară din Poliţie.

Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română” a susținut vicepremierul Gabriel Oprea.

Vicepremierul Gabriel Oprea a asigurat cetățenii că în Ministerul Afacerilor Interne nu există toleranță pentru cei care încalcă legea sau pentru cei care disprețuiesc munca de zi cu zi a miilor de angajați cinstiți și corecți, aducând prejudicii grave Poliției române. 

Citiți și:

Cazul poliţiştilor suspectaţi de viol readuce în discuţie problema testelor psihologice

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri