Polițiștii au prins 3 bărbați care au încercat să jefuiască locuința unui bărbat rănit în Colectiv

Data publicării:
10007244 854942467950322 6958828962581677208 o

 

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare patru mandate de percheziție în București și județele Ilfov și Prahova și trei mandate de aducere emise pe numele unor bărbați bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la furt din locuința unui bărbat ce se afla internat în spital, care ulterior a decedat”, informează un comunicat al DGPMB, potrivit Agerpres.

Pe data de 2 noiembrie 2015, polițiștii Capitalei au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul unui apartament, proprietarul fiind un bărbat internat în urma incendiului de la clubul Colectiv.

Cei trei bărbați au fost identificați de către polițiști în urma cercetărilor. Aceștia au vârste cuprinse între 30 și 38 de ani, cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că bănuiții, cunoscând faptul că proprietarul apartamentului se afla internat în spital, au pătruns prin efracție în locuință.

„La data de 25 februarie, au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost identificate și ridicate obiecte vestimentare, mai multe instrumente ce ar fi putut fi folosite la săvârșirea infracțiunii, cartele telefonice și telefoane mobile, persoanele implicate fiind conduse pentru audieri la sediul Secției 15 Poliție”, se arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, cu cei în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri