Primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, este acuzat de instigare la agresiune

Data publicării:
Aurel OlareanPrimar Radauti

În denunţul făcut în faţa poliţiştilor de la Suceava, bărbatul susţine că ar fi primit bani de la primarul Aurel Olărean pentru a participa la o licitaţie trucată, unde ar fi trebuit să agreseze un angajat al Primăriei Rădăuţi, dar şi pentru a incendia sediul unei firme. Primii 3000 de lei i-ar fi primit în anul 1999 pentru a participa la o licitaţie de achiziţionare a unei fabrici de covoare din localitatea Siret. Fabrica a şi fost achiziţionată de primarul Aurel Olărean.

Ulterior, în anul 2007, bărbatul ar fi primit suma de 5000 de euro pentru a incendia sediul unei televiziuni locale, deoarece aceasta era concurenta postului deţinut de primar. Misiunea nu a fost îndeplinită de către bărbat, ci de un amic al acestuia, care se laudă la rândul său că ar fi primit 400 de euro de la Olărean.

Nu în ultimul rând, în anul 2009, bărbatul spune că i-ar fi fost promişi 8000 de euro pentru a-l agresa pe directorul direcţiei de Taxe şi Impozite de din cadrul Primăriei Rădăuţi.

Primarul Aurel Olărean afirmă că denunţătorul nu este o persoană credibilă şi că va depune plângere penală împotriva acestuia.     

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri