Primarul suspendat al Bacăului rămâne în arest. Romeo Stavarache a luat legătura cu ceilalţi inculpaţi în timp ce se afla sub control judiciar

Data publicării:
stavarache

Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacăului, rămâne în arest, după cum au decis magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Romeo Stavarache este acuzat că ar fi primit mită peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri.

FOTO: Facebook.com/Romeo Stavarache

Înalta Curte a respins miercuri contestaţia lui Romeo Stavarache la măsura arestului preventiv, dispusă de Curtea de Apel Bacău la 1 iulie.

Astfel, edilul suspendat, vărul său, Liviu Cenuşă, şi Liviu Goian - patronul unui post local de televiziune, cercetaţi în acelaşi dosar, rămân în spatele gratiilor.

Primarul Bacăului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce anchetatorii au descoperit că edilul a luat legătura cu ceilalţi inculpaţi din dosar, în timp ce era cercetat sub control judiciar.

Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în perioada 2008-2011, Romeo Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalţi doi inculpaţi, a cerut şi primit de la patru oameni de afaceri mai multe sume de bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri