Primul mesaj al Anei Birchall: Îmi doresc bunul mers al Justiţiei

Data actualizării: Data publicării:
ana birchal fb

Propusă de premier ca interimar la Ministerul Justiţiei, Ana Birchall reacţionează printr-un mesaj pe Facebook. Ea le mulţumeşte celor care au avut încredere să o desemneze pentru acest post: premierul, preşedinţii coaliţiei şi toţi colegii din PSD şi ALDE.

ana birchal fb

„Îi mulțumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum și colegelor și colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înțelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiției”, scrie Ana Birchall într-un mesaj pe Facebook.

„Voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate și echilibru. Îmi doresc ca alături de instituțiile care au atribuții și responsabilități în acest domeniu, de reprezentanți ai societății civile și mass media, precum și printr-un dialog transparent cu partenerii noștri externi să putem asigura bunul mers al Justiției, ca o premisă fundamentală a unei democrații consolidate”, adaugă Ana Birchall, după ce a fost propusă ca interimar pentru postul de ministru al Justiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri