Sari la conținut

Principalul suspect în cazul bărbatului găsit mort la Vama Veche are 17 ani

Patru persoane au fost duse la poliţie în cazul bărbatului găsit mort în Vama Veche, iar dintre acestea un tânăr de 17 ani este bănuit de comiterea agresiunii, informează News.ro.

Cele patru persoane au fost descoperite de poliţişti în tren, în staţiunea Costineşti, existând suspiciunea că una dintre acestea, un tânăr în vârstă de 17 ani, ar fi comis agresiunea asupra bărbatului găsit mort în Vama Veche.

Toţi au fost duşi  la Poliţia Mangalia pentru audieri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au depistat în tren la Costineşti, sâmbătă după-amiază, doi băieţi şi două fete, iar unul dintre băieţi, în vârstă de 17 ani, este bănuit de agresiunea care a avut loc în Vama Veche şi urma căreia un bărbat şi-ar fi pierdut viaţa.

Cele patru persoane au fost preluate de poliţişti şi duse la sediul Poliţiei Mangalia pentru audieri.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină sâmbătă, în jurul prânzului, în cazul unui bărbat găsit inconştient într-un autobuz supraetajat dezafectat. Medicii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul era decedat.

Martorii au povestit cadrelor medicale că victima ar fi fost agresată de mai multe persoane.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au relatat, după primele informaţii, că bărbatul era din Galaţi şi avea 34 de ani. Trupul neînsufleţit se află la morgă pentru stabilirea cauzelor decesului.

Pe aceeași temă